Gastenboek

Naam: Maartje

Bericht: Lieve Leontine, de inhoudelijke waarden van het pakket is gearriveerd, de Kan en Schaal, waren vertrouwd bij elkaar vertegenwoordigd, wat een eervolle uitvoering, blauwe luchten doen voorbij komen als ik de schildering waarneem, op het prachtige stel, de verpakking zo vertrouwd, het is iedere keer weer een lust, om van uit Zeeland de melodie te mogen ontvangen, je webwinkel Leontine geeft zoveel inspiratie, houden van is een prioriteit aan verlangen, zowaar menige uitvoeringen van je ontvangen, borden schalen bestek serviezen en telkens weer met een waardevolle uitvoering, gedekt doe ik de tafel beproeven, met de inspanningen van jou uit, de feestdagen behagen, met zoveel meer aan schoonheid, het bestaan is een waardevolle uitvoering als je de Brocante vanuit je webwinkel kan behagen, en de gemaakte uren kan beminnen, met zoveel meer liefde, en de waarden doorgeeft, aan een ieder, de Wintermaand wacht, maar met jou pracht uit de webwinkel, wordt het een feest, dankbaar voor je inzet, en het vertrouwen, doe ik je groeten, het Zeeuwse gevoel, de kust met zijn schoonheid, past in alles bij jou uitvoeringen, en de waarden van je mooie collectie, een warme groet, Veel liefde, Maartje Pronk.

----------------------------------------------------------------

Naam: Eliane

Bericht: Heel blij met de twee mooie chocoladevormen!

-----------------------------------------------------------------

Naam: Rene Brugman

Bericht: De antieke Franse degens blijken echter (scherm-) sabels te zijn. Echt mooie exemplaren. Ik ben er blij mee. En bovendien zéér goed verpakt. Nog bedankt daarvoor.

-------------------------------------------------------------------

Naam: Maartje Pronk

Bericht: Lieve Leontine, dank voor de inhoudelijke verzending die ik in vol harmonie heb ontvangen, het ware gevoel kwam boven, het is in alles Lente, zo vertrouwd is de verpakking, die in alles zo is geopperd dat het een lust is om het gene te openen, dromen worden een waarheid aan melodieën, de prachtige kruiden potten, met een beeld waardige schildering van blauwe bloemen, zowaar vergeet me nietjes....hoe kan het plaatsvinden, dit alles uit je webwinkel, de specerijen worden in dit item gewaardeerd als een natuurlijk product, met de glans aan de buitenzijde, omreden het omhulsel, de mooie set die glansrijk wordt tentoongesteld, en de houvast gaat uitvoeren, met een vleugje peper, kan in deze geenszins het gegeven ontbreken. Zowaar in de verpakking die zo grandioos doet uitkomen, een doos uit Zeeland, met zoveel meer aan inspanningen verwerkt, doe ik de mooie Kan uitpakken, wat een geweldige uitvoering, Leontine het gegeven je webwinkel geeft meer en meer de gevoelens die het geheel doet uitkomen, de Kan geeft de inspiratie, die een ieder wil beminnen, als je de schilderingen ziet als een waarachtig moment, inmiddels staan er takken in van de kersen boom, het is een schouwspel, van waarheden, je collectie Leontine, is een opening naar dat gene wat je lief is, een Brocante met een gouden randje, en dit alles wordt met liefde ingevuld!! De Lente weerspiegelt, de omarming, van Geluk! Veel liefde, Maartje pronk.

------------------------------------------------------------------------------

Naam: Cisca

Bericht: Beste Leontine, Gisteren de mooie dekschaal ontvangen. Bedankt voor de snelle verzending en zorgvuldige manier van verpakken!!

------------------------------------------------------------------------------

Naam: Annelies Hermans

Bericht: Hi Leontine wat heb je en mooie website.groetjes Annelies.je exbuurtje van Vaudois FR.

-------------------------------------------------------------------------------

Naam: Yvonne

Bericht: Vriendelijk bedankt beste Leontine voor het blauwe emaille, dat ik in goede orde ontvangen heb. Zo zorgvuldig ingepakt! Mooie kleuren; een genot om naar te kijken en te gebruiken. Bedankt ook voor je extra uitgebreide info over de kan! Een genoegen om bij je te winkelen en te kopen! Ga vooral door op speurtocht naar al dat moois! Lieve groet, Yvonne

--------------------------------------------------------------------------------

Naam: Maartje Pronk

Bericht: Lieve Leontine, Dank voor de goede verzorging, het pakket is in vertrouwen gearriveerd, je inpak is grandioos, de verassing was groots, een Zomers welbehagen, de Franse Sapkan, in zijn prachtige uitvoering, is in zijn geheel schenk waardig, als je de kan doet serveren, dan is het een lust, de hoeveelheid aan sap wordt gretig van de hand gedaan, en dit alles van uit je geweldige webwinkel, het is iedere keer weer een openbaring, om de collectie van uit mijn gedachten die spelen, te kunnen inzien, en het zo nodige, namelijk de beslissing die is genomen, zo wervelend thuis wordt bezorgd, de Zomer doet zich nog voort, de kan zal des te vaker gebruikt gaan worden, het is een weelderig element, die je ten alle tijden, kan laten uitkomen op welke tafel dan ook, het is een waarlijk geschenk, uit de Brocante Collectie, het Bagatelletje, doet de eenvoud terug keren, in een glansrijke formule, namelijk het koesteren, van al deze formules, die zo aanreikend, worden omarmd!! Veel liefde, Maartje Pronk.

---------------------------------------------------------------------------------

Naam: Maartje Pronk

Bericht: Lieve Leontine, Dank voor de doorstroming het pakket is gearriveerd, ik ben geheel onder de indruk, de schalen die al mooi deden uitkomen in je webwinkel 't Bagatelletje, kwamen van uit de verpakking nogmaals extra tot uiting, als twee individuele figuren, maar ze doen zich zo warm voor naast elkaar, als een prachtig stel, de gouden rand is een waarachtig moment, om even de draad op te pakken, hoe dit alles is geplaatst, het geluk wat je dan kan zien als een teken dat er meer is namelijk in het verleden, en dat zijn de gevoelswaarden die spelen, met de gemaakte strelen via een behouden kwast. Pasen doen we verwelkomen en van uit je collectie Leontine, heb ik de keuze gemaakt, namelijk het Franse Servies, het is zo intens mooi, zowaar de kopjes en de prachtige theepot gebloemd, afwachtend de vlinder die het geluk doet proeven, als de dag er is, de Lente, nogmaals dank voor je gehele oeuvre...... zowaar je collectie is een geschenk!! Veel liefde, Maartje Pronk

----------------------------------------------------------------------

Naam: saskia

Bericht: vandaag het kralenornament ontvangen! het is een plaatje! dank je wel voor het goede inpakken

------------------------------------------------------------------------

Naam: Maartje Pronk

Bericht: Lieve Leontine, Dank voor de goede uiteenzetting zojuist heb ik het pakket geopend en de twaalf discipelen (in een benige) uitvoering ontmanteld, de messen deden mij toezeggen, dat ze met wellust van verdiensten het heft ter hand willen aanvaarden, Leontine, het doosje de uitvoering van je formule aan gedachten, de geraakte bloemenkaarten...die mij vergezellen, het is een wellust, zowaar de maand februari, je website die zoveel meer energie aanreikt, dat kan alleen via Vrouwe Leontine uit Zeeland, die de gedachten doet uitkomen, de inspanning....wordt weg geschuierd, en komen de voelsprieten tot een climax, met jou mooie en warme collectie, leeft de Brocante verder!! Veel liefde, Maartje Pronk

------------------------------------------------------------------------

Naam: Maartje Pronk

Bericht: Lieve Leontine, Het waarachtige moment was afgelopen dinsdag middag, de auto stopte, en de man van post.nl deed mij verblijden. Een doos uit Zeeland, met de hoeveelheid aan denkwijze, namelijk het Heilige Beeld uit de verfijnde collectie van Leontine, zowaar het Bagatelletje. Het is een Kunst om de gemaakte afspraak tot een bijzonder moment te doen laten slagen, nu Leontine, het Beeld heeft zijn waarden, en een plaats gevonden, in Amsterdam. Je hebt me ontzettend gelukkig gemaakt. Als de zon zijn stralen toont, en onverwacht op jou schalen, of potten zich openbaart, dan wordt het beeld, afwachtend deze melodie, gekoesterd voor altijd!! Mooie donderdag! Veel Liefde, Maartje Pronk.

-------------------------------------------------------------------------

Naam: Els

Bericht: Het flessenrek is net binnen. Goede service. Kom nog eens shoppen.

--------------------------------------------------------------------------

Naam: Maartje Pronk

Bericht: Lieve Leontine, Heden middag zijn de pakketten gearriveerd! Een verademing het zo prachtige kistje onder de noemer de verpakking is er, nu er zijn geen woorden voor te vinden, hoe je dit allemaal hebt geopperd, en daarnaast een doos vol aan harmonie, het is allemaal goed ontvangen! Het ambachtelijke kistje opengemaakt met een schroevendraaier, en het was zo intens, wat heb je dat liefdevol verstouwd, ik voelde de genegenheid en de barmhartigheid uit het kistje naar boven ademen, ik heb het beeld er uit gepakt en zowaar de handen met spijkers uit het plastic gehaald, het is een geschenk hoe je dit aan mij hebt gestuurd, dat kistje is zo waardevol, en zo mooi gemaakt, het beeld had niets te vrezen, het werd aan alle zeiden gesteund, ik ben nog erg onder de indruk van het geheel, wat ben je toch een fantastisch mens, zo uit het Zeeuwsengebied, komen de schatten van weleer, omreden de potten spreken, de schalen fluisteren, en de schaal doet zich voor als een flatteuze eenheid!! Je hebt me gelukkig gemaakt met deze toch bijzondere schatten, van uit je collectie!! Nogmaals dank voor je inzet, voor de energieke uitvoering, en wel hoog boven alles uit, de creativiteit, die het gemaakte, mij deed raken!! Een goed weekend toegewenst met veel inspiratie!! Veel liefde, Maartje Pronk

--------------------------------------------------------------------------

Naam: danny

Bericht: mooie site Leontien.grtj vanuit stekene Belgie danny.

--------------------------------------------------------------------------

Naam: Sacha

Bericht: hoi Leontine, Super bedankt voor het leuke emaille bakje. Ben er erg blij mee. groetjes SAcha

----------------------------------------------------------------------------

Naam: Veronique

Bericht: Lieve Leontien en Marco, Bedankt voor de mooie aanwinsten uit Frankrijk, de gastvrijheid en de koffie. Dit is vast weer een geslaagd weekeind.

-----------------------------------------------------------------------------

Naam: Maartje Pronk

Bericht: Lieve Leontine, Het moment was aangebroken de deurbel deed rinkelen de postman deed mij verassen met de grote doos zo liefdevol verzorgd, en de inhoudelijke kracht Het Beeld wat zo zorgvuldig was ingepakt, deed ik uitpakken, het Beeld geeft zoveel meer, namelijk de waarden is groot, en dat alles vanuit de webwinkel van Leontine, het gemaakte raakte mij, je hebt me bijzonder blij gemaakt, en nogmaals dank voor je inzet, en het zo intens bijzondere moment, de geborgenheid die spreekt!! Mooie maandag! Veel liefde, Maartje

------------------------------------------------------

Naam: de blécourt

Bericht: Voor jullie + :1.winkel , 2.collectie , 3.web-site . 3X CHAPEAU !!!-------------------------------------------------------

Naam: Anoeska

Bericht: Voor mijn verjaardag van Mariël het superleuke eiermandje gekregen! Pasen kan niet meer stuk! Dankjewel!

--------------------------------------------------------

Naam: Mariël

Bericht: Vandaag het eiermandje ontvangen!! met heel veel zorg verpakt en razendsnel verstuurd...Dankjewel voor de super service! Groetjes Mariël

-------------------------------------------------------------

NammNaaamm

Naam: jacqueline Janna& Jôane

Bericht: Wat een mooie en gezellige site, je krijgt direct zin om door Frankrijk te struinen, succes met alles.

-----------------------------------------------------------------------------------

Naam: Dorry Brocante Blonde Duinen

Bericht: Prachtige site!!!!!

------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Dick

Bericht: De kapstok hangt inmiddels naar tevredenheid. Bedankt voor de snelle en goede verzending.

-------------------------------------------------------------------------------------

Naam: A. Verduijn

Bericht: De Po emmer in goede orde ontvangen. Wat ik helaas mis en daarom was de Po emmer voor mij aan de grote kant was dat er op de site geen afmetingen staan

--------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Veronique

Bericht: Bedankt voor het kaaskastje,heeft een mooi plekje gekregen op de aanrecht.

---------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Renatha

Bericht: Wat een geweldige site,leuk om rond te neuzen vanuit je luie stoel

---------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Clara Eversen

Bericht: ziet er professioneel uit. Ik blijf jullie volgen.

----------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Annebeth en Mieke, Brocantezussen

Bericht: Prachtige site. Mooi overzichtelijk.

Veel succes he en we zien elkaar weer snel! groetjes de zussen!

----------------------------------------------------------------------------------------
Naam:     IM wmr 1 bd

Bericht: Goed gedaan Leontien en Marco. Overzichtelijke site. Ga zo door! Liefs voor beiden

----------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Cees en Yvette

Bericht: Knap stukje werk! We zoeken momenteel vooral rood glaswerk.

---------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Jack

Bericht: Ziet er heel goed uit!! Genoegen om wat in rond te struinen. gr jack

---------------------------------------------------------------------------------------

 


 

 

Laat uw reactie achter