Voorwaarden

Bestellen

Na je bestelling ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Daarin staat het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten en ons bankrekeningnummer.

Onze Prijzen

De vermelde prijzen zijn in euro’s, exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. Wij werken met vaste prijzen, daarom zijn zowel de prijzen van onze meubels en andere artikelen, als de prijzen van verzending en bezorging niet onderhandelbaar.

Onze Producten

Veel van de producten in de webshop van 't Bagatelletje vertonen normale gebruikerssporen. 't Bagatelletje is echter niet aansprakelijk voor zogenaamde gevolgschade die afnemer of een derde ter zake van de producten mocht lijden.

Betalingstermijn

In de webwinkel bestelde artikelen dienen binnen 7 dagen betaald te zijn. Is je betaling na 7 dagen nog niet bij ons binnengekomen dan annuleren wij de bestelling. De vernoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen.

Indien je spullen af komt halen dan hoef je deze pas bij aflevering te betalen. Je kunt bij ons niet pinnen en dient het geld contant te voldoen. Een besteld meubel dient binnen 1 week te worden afgehaald, wil je het meubel later afhalen dan kan dat maar dien je wel vooraf het gehele aankoopbedrag per bank te voldoen.

Levering

De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Bestellingen zullen door ons altijd met uiterste zorg verpakt worden en in goede staat worden aangeleverd bij POSTnl. Het verzenden van bestellingen is altijd voor risico van de koper. 't Bagatelletje is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of het verloren gaan van artikelen tijdens het vervoer door POSTnl. Zie voor leveringsvoorwaarden www.postnl.nl

De verzendkosten zijn €7,50 voor pakketten tot 10 kilo. Voor pakketten tussen de 10-20kg zijn de verzendkosten 14,25 euro. Sommige artikelen kunnen echter in een envelop verzonden worden. Verzendkosten voor deze artikelen zijn €2,75. Wij kunnen uw goederen ook verzekerd verzenden (zie www.postnl.nl bijv. meerprijs 0-10 kg €1,65 ). Het pakket is dan verzekerd tegen mogelijk opgelopen schade en diefstal tijdens het transport. De ontvanger dient zelf de eventuele schadeprocedure met POSTnl af te handelen.

U kunt ook de grote artikelen door ons laten bezorgen. De bezorgkosten zijn 0,50 eurocent per kilometer. Bezorging vindt plaats binnen Nederland, met uitzondering van de Wadden-eilanden. Levering begane grond en na betaling van het gehele bedrag.

Grotere meubels worden helaas niet verstuurd. Voor het verzenden van kleinmeubelen wordt per meubel €2,50 verpakkingsmateriaal gerekend.

De verzendtarieven gelden alleen voor Nederland. Wij verzenden ook naar het buitenland, informeer hiervoor even naar de verzendtarieven info@brocante-bagatelletje.nl)

Ruilen

Is een artikel of bestelling om wat voor reden dan ook niet wat je ervan verwacht dan kan het artikel (met uitzondering van meubels, afgeprijsde artikelen en opgespaarde artikelen) binnen 14 dagen worden geruild.

Geretourneerde artikelen mogen niet beschadigd zijn. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant.

Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de door klant opgegeven bankrekeningnummer. De door 't Bagatelletje gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.

Brocante en Antiek 't Bagatelletje
Leontine Geervliet
Korteweg 17
4438 AC Driewegen
info@www.brocante-bagatelletje.nl